Κράτος δικαίου???? Η απλώς οι λύκοι φυλάνε τα πρόβατα
Εσείς που κυβερνάτε αυτόν τον τόπο είστε περήφανοι???
Αν ναι τότε ???????????είστε μέσα σε ευτυχία!! τεχνητή
Κανείς πολιτικός δεν δικαιούται να καρπωθεί την αποχή του πενήντα τις εκατό μάλλον πρέπει να αλλάξουν καθρέπτη!!!

10 -6-09

Καλημέρα πηγαίνοντας να πάρω μια υπογραφή στο ΤΑΞΥ ι από τον ελεγκτή γιατρό στης 10 η ώρα το πρωί , περιμένοντας στη σειρά , κάποια στιγμή βγαίνει μια υπάλληλος και ανακοινώνει ότι όσοι περιμένουν για υπογραφή να φύγουν και να πάνε μετά της 14μμ γιατί ο γιατρός τότε θα έρθει! Ήταν γύρω στα δέκα άτομα εργαζόμενοι που ο κάθε ένας ήθελε μια υπογραφή εγώ συνόδευα την κυρία μου. Την κάλεσα την ρώτησα γιατί να γίνει αυτό και η απάντηση ήταν? Γιατρός είναι!!!! την ρωτάω πάλι τι θα πει αυτό γιατρός είναι?? Γ’ αυτό δεν πληρώνετε??
Που είναι??? Η απάντηση?? Τι να σας πω!!! αμέσως άρχισα τα κόσμια Γαλλικά που είναι συγγενικά με αρχαγγελίτικα
Αμέσως με καλεί και μου λέει δυο λεπτά κύριε το πρόβλημα θα το λύσουμε αμέσως!!!και πράγματι πήρε τηλέφωνο και πήγαμε στο ΙΚΑ όπου υπάρχει εκεί ελεγκτής γιατρός κάποιος Κύριος Αν……άκης σε ένα τραπεζάκι στο ισόγειο σε ένα γραφείο και τον κόσμο και εκεί να υποφέρει να πάρει μια υπογραφή!!! Η ώρα 10.30 μόλις άρχισα πάλι τα γαλλικά και αμέσως πάλι όλα μια χαρά!!! Συμπέρασμα για να πάρει κάποιος εργαζόμενος 65 ευρώ πρέπει να τρέχει δυο ημέρες σαν απλός άνθρωπος!! Τώρα ποιος φταίει πάντως όχι εγώ!! Η αν γίνετε σκόπιμα να μην εισπράττουν οι εργαζόμενοι!!! Και κάποιοι να παριστάνουν τους σωσίες!!! Θα διαβάσετε παρακάτω

11.30 χτυπάει το τηλέφωνο ήταν ο γιός μου κάποιος τον τράκαρε με την Μηχανή στο Φαλιρακι και ότι είναι καλά και να μην ανησυχώ !!!αμέσως πάω για το σημείο του τρακαρίσματος εδώ να δεις την ευτυχία !!! με αυτόν τον δρόμο και την κυκλοφορία άλλος να πάει με σαράντα άλλος με τριάντα μέσα στην κάθε αμαξάρα του στην ευτυχία του να καμαρώνει αδιαφορώντας αν ο άλλος του κορνάρει αν έχει αναμμένα φώτα καταμεσής του δρόμου και μια τροχαία απών !!!! αντίθετα στον δρόμο Καλληθέας φαλιρακιού τέσσερα μπλόκα εκεί βρε Έλληνα να πληρώνεις για τα λάθη σου!!!!Φτάνοντας βλέπω τον γιο μου στο ασθενοφόρο και μου λένε ότι πάνε για κολύμπια η ώρα 12 .15 να πάρουν και άλλον ασθενή!!!!! Και με τόση κυκλοφορία ΕΛΕΟΣ!!!!! Φτάνοντας στο νοσοκομείο κοντά στης 14 η ώρα !!!!! Κύριε Μαχαιρίδη αν ήταν παιδί σας??? Κύριε Κόκκινε!!!!εσείς τι λέτε??? Κύριοι βουλευτές!!! Εσείς???? Κύριε Πρόεδρε του Νοσοκομείου!!! Καλά από εσάς δεν περιμένω ευθιξία το έχετε αποδείξει ένας σοβαρός που δεν τον αφήνουν να διοικήσει υποβάλει την παραίτηση του!!!!!!!!!!! Δεν το κάνατε τόσα χρόνια!!! Τώρα???
Εντέλει έδωσε ο κύριος και το παιδί ανέβηκε στον όροφο για νοσηλεία στης 17.15 ότι δεν είναι κάτι σοβαρό μόνο δεκαοχτώ ράμματα στο πόδι!!! Με δυο γιατρούς στα επείγοντα και μια νοσοκόμα που αξίζουν συγχαρητήρια!!! Ήρωες οι άνθρωποι!!!και δείτε τώρα το αστείο της υπόθεσης!!!! Το βράδυ στους θαλάμους ο Β Χ πολιτευτής Ν Δ γυρνάει τους θαλάμους και να δίνει κουράγιο και ότι να μην σκύψουμε το κεφάλι στην ήττα της Ν Δημοκρατίας !!!!! Τώρα του αρχίζεις τα γαλλικά του βαράς μια βλέποντας αυτήν την κατάσταση?? Η λες τρελός είναι ο άνθρωπος!!!! Μάλλον το τρίτο!! Δεν θα πάμε και φυλακή!!!!
12 -6-09
Πρέπει σε ένα ατύχημα να φτιάξεις τα χαρτιά που χρειάζονται η ασφάλειες!!! Το αστυνομικό συμβάν και κατόπιν τα άλλα πάμε για τροχαία 9πμ καλημέρα είμαι ο πατέρας του Ορφανίδη χθες είχε ένα ατύχημα στο φαληράκι
Και ήρθα να κάνω μια αίτηση για το αστυνομικό συμβάν!!Με κοιτάζει καλά καλά στην γραμματεία ένας ανθυπομοίραρχος για ποιόν το θέλετε?? Για τον γιό μου βγάζω ταυτότητα με ρωτάει πόσο χρονών είναι του απαντώ είκοσι οχτώ λυπάμαι πρέπει να το κάνει ο ίδιος! δηλαδή?? Να το πάρετε στο νοσοκομείο να το υπογράψει !! άντε πάλι πίσω πάει το παρκάρισμα πάει το τρέξιμο !πάλι πίσω πηγαίνω το υπογράφει και ξανά πάω εντάξει είναι?? Μια χαρά μου απαντάει. Και τον ρωτάω αν το παιδί ήταν σε κώμα δεν μπορούσε να υπογράψει τι γίνετε?? Μου απαντάει αυτός είναι ο νόμος!!! Και αν το έκανα εγώ πλαστογραφία η απάντηση φτάνει μόνο να μην είναι μπροστά μου!!!! Ελλάς Ελλάς !!!!! τώρα θέλω να μου δώσετε την ταυτότητα του γιου μου και την άδεια κυκλοφορίας που την κράτησε το όργανο χθες απάντηση !!δεν είναι εδώ θα πιάσει δουλειά στης 14μμ
Απορία αν τον λέγανε ας πούμε Καραβέλα η Χρηστοφοράκο
Θα του κρατούσαν την ταυτότητα? Ισως ο γιος να είναι επικίνδυνος!! Θα το ψάξω ίσως το κράνος του να έμοιαζε με κουκούλα τι να πω!!!
Πάω στης 14μμ μπαίνω ρωτάω απάντηση λυπάμαι έχει βγεί υπηρεσία – καλά δεν έχει ένα τηλέφωνο να του πείτε ότι είμαι εδώ??? και τι ώρα θα ρθει λυπάμαι δεν μπορώ και τι θα γίνει αύριο Σαββάτο μετά Κυριακή τι γίνετε απάντηση πάλι- Λυπάμαι!! Να περιμένετε!!
Τότε βάζω το σχέδιο του πλάι!!!! Παίρνω τον Αντινομάρχη και τον ρωτάω αν του αρέσει αυτή η κατάσταση τα χώνω κιόλας έπρεπε κάπου να ξεσπάσω !! ακούγοντας ο χωροφύλακας πως μιλούσα στον Αντινομάρχη και με ρωτάει τι δουλειά κάνω και τι ιδιότητα έχω του απάντησα με άγριο ύφος καμιά!!! Και τότε μάλλον κάτι κατάλαβε και μου λέει θα πάρω τηλέφωνο να σας πω!! συγνώμη!! Παίρνει τηλέφωνο και μόλις του απαντάει ότι έρχεται αμέσως , όπως ήρθε ένας πολύ Κύριος αξιωματικός με ωραίο τρόπο και καλοσύνη!!!η ώρα 16 μμ!!
Αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ μάλλον εγώ φταίω που γεννήθηκα σε αυτήν την χώρα!!!!

Είκοσι χρόνια η πράσινοι έβαλαν τα φανάρια οι δε Γαλάζιοι τελείωσαν το μπουρδέλο
ΥΓ αν αυτό συμβεί σε ευρωπαίο τουρίστα τι θα πει?? Με τέτοιους δρόμους σε ακμή του τουρισμού πόσα εκατομμύρια ευρώ θα χρειαστούν για να ξεπλένεις την ντροπή!!!
Ν Ορφανίδης Πρώην μέλος Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ αυτήν την κοινωνία φτιάξαμε!!! Δοξάστε μας!!!!!!

Προβολές: 40

Σχόλιο από τον/την ορφανιδης νικος στις 14 Ιούνιος 2009 στις 11:48
Αδεσμευτε επιδει εχεις αποκλισμο μηνυματων με συγχωρείς θα σου απαντησω εδω!!! αν νομιζεις οτι αυτο ειναι δικο μου θεμα κανεις λαθος ειναι θεμα ενος λαου ειναι θεμα μιας ολοκληρης κοινωνιας και δεν ειμαι πολιτικος αλλο πολιτικος αλλο ΑΝΘΡΩΠΟς ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ !!! στην κοινωνία που ζω!!!τωρα αν θες να στα πω ποιητικα μπορω και ετσι!!! Αλλο αν σε ενοχλει Πανω απο ολα ο ΠΟΙΗΤΗΣ ειναι ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟς ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! ΟΧΙ ΒΥΤΡΙΝΕΣ!!! ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ !!!
Σχόλιο από τον/την ορφανιδης νικος στις 14 Ιούνιος 2009 στις 13:43
ουτε και εγω ειπα οτι ειμαι ποιητης αλλα επιδει ασχολουμε με ανθρωπους και εδω εχω δει οχι μονο το δικο μου αλλα παμπολα γραφουμενα ενοχλησε ισως < αν εχω ξαναφυγει το ξερω ψαξε να δεις το γιατι και ισως καταλαβεις. οπως ειπες ερχεσε για να ξεδωσεις δεν ειναι ετσι ομως φιλε !! εδω ειναι η διαφορα μας [ και να προβληματηστης νομιζω] και να μεταφερεις σκεψεις εγω το προβλημα μου το εχω λυσει απλα καθησα τραβηξα αυτά για να δω τον απλο ανθρωπακο τι τραβαει και απλα μετεφερα σαν σκεψη!!!ισως ενοχλα η σκεψη μου δεν ειμαι σε συστημα και ουτε ημουν και ουτε θελω να ειμαι!!!!δεν εχω ανανγκη κανενα συστημα!!με ενα απλο τηλεφωνο λυνω καθε μου προβλημα εγω ομως δεν ειναι αυτο φιλε!!!το εγω το γ.....νο υπαρχουν και αλλη γυρω σου!!!και σε παρακαλω μη με ξαναδιαβασεις να μη ενοχλησε!!! ουτε και εγω θα ξανα ασχοληθω υπαρχουν ανθρωποι γυρω και δεν τους φτανει η ψυχαγωγια εδω!!!!καλα να περνας!!!!
Σχόλιο από τον/την ορφανιδης νικος στις 14 Ιούνιος 2009 στις 14:30
Νικολαε εισαι απαιχτος!!!εμ τι να κανουμε ας μην μας διαβαζουν στο κατω κατω παντα με κλειστα ματια ειναι!!!!αναμεσα στο βολεμα τους!!!!
Σχόλιο από τον/την Nikolakakos Georgios (spartinos) στις 14 Ιούνιος 2009 στις 15:26
Παντου συμβαινουν αυτα και οχι μονο στην Ελλαδα!Εδω στην Νεα Υορκη πηγα το γιο μου στα επιγοντα περιμεναμε 4 ωρες και για 4 ραματα πληρωσα $1650 γιατι η ασφαλεια μου που πληρωνω $1638 το μηνα δεν αναλαμβανε τα εξοδα γιατι το παιδι πηγαινει σχολειο part time ΑYTA ΤΑ ΛΙΓΑ για να δεις και εδω που εχουμε ιδιοτικες ασφαλειες τα ιδια γινονται και χειροτερα και μας τα παιρνουνε και χοντρα
Σχόλιο από τον/την ορφανιδης νικος στις 14 Ιούνιος 2009 στις 15:47
Γιωργο καλησπερα το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις !!!ισως δικαιωνομαι για το Ξωγαμο 34 χρονια στην πολιτικη πιστευω να το διαβασες!!!
Σχόλιο από τον/την Helene52 στις 14 Ιούνιος 2009 στις 17:19
Τι να πω .... υπομονή .. θα ρθει κάποτε άσπρη μέρα και για μας τους κοινούς θνητούς .....
Φιλάκια και περαστικά στο γιόκα σου Νίκο

Σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος του Ποιητική γωνιά για να προσθέσετε σχόλια!

Γίνετε μέλος του Ποιητική γωνιά

Στατιστικά ιστοσελίδας


Βίντεο

Σήμα

Γίνεται φόρτωση...

Φόρουμ

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ

Ξεκίνησε από τον/την Βαγγέλης Βουτσίνος 10 Φεβ. 0 Απαντήσεις

Η Ποίησή μου

Ξεκίνησε από τον/την Βαγγέλης Βουτσίνος 10 Φεβ. 0 Απαντήσεις

ἡ κατάρα τῆς Ἀθηνᾶς

Ξεκίνησε από τον/την Ἰάνης Λὸ Σκόκκο Ιουν 29, 2023. 0 Απαντήσεις

μαζὺ μὲ τὴν ἐπάνοδό μου, αὐτό

Ξεκίνησε από τον/την Ἰάνης Λὸ Σκόκκο. Τελευταία απάντηση από τον/την Ἰάνης Λὸ Σκόκκο Ιουν 19, 2023. 1 Απάντηση

© 2024   Created by Nikolakakos Georgios (spartinos).   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης

SEO Services