Γεια σε όλους! Ως συντονιστής του Ευρωπαϊκού προγράμματος ArtS (EUROtraining – Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης), θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το project. Αν θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στον πολιτισμό και στον δημιουργικό τομέα, το ArtS μπορεί να σας βοηθήσει να το πετύχετε! Το δυναμικό του πολιτιστικού και δημιουργικού τομέα για την ανάπτυξη και την αύξηση των θέσεων απασχόλησης τυχαίνει μεγάλης αναγνώρισης σε ευρωπαϊκό επίπεδο και όχι μόνο. Το έργο Arts, με τη συν-χρηματοδότηση του προγράμματος Erasmus + KA2, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες που προέκυψαν σε αυτά τα νέα πεδία ενδιαφέροντος. Ο στόχος του ArtS είναι η απόκτηση των απαραίτητων δεξιοτήτων για την ανάπτυξη της δημιουργικής επιχειρηματικότητας των καλλιτεχνών και την μετατροπή της τέχνης σε μια πηγή ανάπτυξης για την δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης. Το έργο Arts, που ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου 2014 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2017, συγκεντρώνει 13 εταίρους στην Ευρώπη:

Euro-Training (συντονιστής), SWISS Approval, Athens Chamber of Tradesmen, Synergy of Music Theater- Ελλάδα; CESIE , Libera Palermo, Consorzio Universitario Piceno, Centro Studi e Formazione Villa Montesca – Società consortile, Melting Pro Laboratorio Per la cultura- Italia, Federación Vizcaína de Empresas del Metal, Jiménez Puertas, Asociación Cultural Euroacción Murcia, Fondo Formacion Euskadi- Spagna.

Μέχρι στιγμής, το έργο Arts έχει αναπτύξει ένα σεμινάριο κατάρτισης/ επιμόρφωσης για την βελτίωση των ειδικών και οριζόντιων δεξιοτήτων των ατόμων που εργάζονται ή θα ήθελαν να εργαστούν στον πολιτιστικό και δημιουργικό τομέα.

Στην πλατφόρμα E-Learning του Arts, υπάρχουν εννέα (9) σεμινάρια. Τα τρία (3) εξ αυτών στοχεύουν στην ανάπτυξη των οριζοντίων δεξιοτήτων για: Διοίκηση επιχειρήσεων , Επιχειρηματικές Δεξιότητες και κοινωνική επιχειρηματικότητα, Δικτύωση/ Ψηφιακή Επικοινωνία και media. Τα υπόλοιπα έξι (6) στοχεύουν στην ανάπτυξη ειδικών δεξιοτήτων για: Χειροτεχνία, Πολιτιστικά Αγαθά, Λογοτεχνία, Οπτικοακουστικές Τέχνες και Πολυμέσα, Παραστατικές και Εικαστικές Τέχνες. Αυτά τα σεμινάρια πρόκειται να αξιολογηθούν από ειδικούς έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα των υλικών και των περιεχομένων τους. Η εν λόγω προσπάθεια δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Για περισσότερες πληροφορίες ή ακόμα και για εγγραφή στην ειδική πλατφόρμα (δωρεάν) επισκεφτείτε το site του project: arts-project.eu

Προβολές: 58

Απάντηση σε αυτό

Στατιστικά ιστοσελίδας


Βίντεο

Σήμα

Γίνεται φόρτωση...

Φόρουμ

Η..Οδύσσεια των εριφίων

Ξεκίνησε από τον/την Nefeli riga. Τελευταία απάντηση από τον/την Nefeli riga Ιουν 11, 2021. 10 Απαντήσεις

Ευχες.!

Ξεκίνησε από τον/την Nefeli riga. Τελευταία απάντηση από τον/την Nefeli riga Απρ 15, 2020. 48 Απαντήσεις

Γεια σας!

Ξεκίνησε από τον/την Nefeli riga. Τελευταία απάντηση από τον/την Nefeli riga Απρ 4, 2020. 20 Απαντήσεις

Ανάλυση ποιήματος

Ξεκίνησε από τον/την Ianos89. Τελευταία απάντηση από τον/την Παντελής Απρ 4, 2020. 8 Απαντήσεις

© 2023   Created by Nikolakakos Georgios (spartinos).   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης

SEO Services