Καθυ μην στεναχωριεσαι...
Ειναι τοσα πολλα που μαζευονταν χρονια ....που λογικο ειναι να συμβαινουν τωρα...
Ξερεις τι ειναι να σπανε χασαπικο~
Να μπουκαρουν και να μαζευουν απ¨τα τσιγκελια
τα πρωην ζωντανα~...Καμμια ντροπη!!!
Η αρχουσα ταξη εδωσε το καλο παραδειγμα...
Πως να πεις στα παιδια σταματηστε οταν οι αλλοι εχουν φαει και τρωνε χωρις κανεις
να τους ακουμπα...κι εδω που τα λεμε οι ζημιες κοστιζουν το ελαχιστο απο τις μιζες
τα οικοπεδα , τις μπιζνες που εστησαν στις πλατες μας...
Πως να το σταματησεις οταν στην κοινωνια της πληροφοριας που ζουμε ...τα ξερουν ολα!
Σε ποια πρωτευουσα του κοσμου λαμπαδιαζουν το Χριστουγενιατικο δενδρο~
Σύμφωνα όμως με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η βαλλιστική έρευνα δεν έδειξε αλλοίωση της σφαίρας από πρόσκρουσή της στην άσφαλτο ή στο πεζοδρόμιο. Αντίθετα, η αλλοίωση που υπάρχει οφείλεται στην πρόσκρουσή της σε οστό του 15χρονου Αλεξη...
Αυτα που φωναζαμε εδω και καιρο Καθυ οτι θα συμβουν , γινονται τωρα....
και δεν υπαρχουν δικαιολογιες απο κανεναν...
θα αποζημιωθουν οι ατυχοι...θα θαψουμε τον Αλεξανδρο...και θα ξεθαψουμε την Ελπιδα...
η θα την απελασουμε εκτος συνορων επειδη δεν εχει ολα τα παραστατικα που θελουν...
Οταν μια υπαρξη εξαφανιζεται ετσι...δεν υπαρχουν τιμες...
Μοναχα το Ον που εμπεριεχει την υπαρξη και την ανυπαρξια να τον καλοδεχτει
Τα υπολοιπα δεν αξιζουν δεκαρα...αν υπαρχει ενοτητα...
Ουτε το εγω....ουτε το εσυ
Να σκεφτεσαι μοναχα πως θα φτασουμε στην ακτη...
με Αγαπη
Βας
ΥΓ. τις φωνες τους ενωνουν με τα παιδια...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΒΪΚΑ 1976 Την παρέσυρε αύρα.
Η περίπτωση της ξεχασμένης, πρώτης νεκρής της Μεταπολίτευσης, είναι απ' αυτή την άποψη εξαιρετικά διαφωτιστική. Παρόλο που σκοτώθηκε στο κέντρο της Αθήνας από αφηνιασμένο τεθωρακισμένο όχημα της αστυνομίας ( "αύρα") κατά τη διάρκεια των μαζικών εργατικών ταραχών της 25ης Μαΐου 1976 κατά του ν.330, η 66χρονη πλανόδια μικροπωλήτρια ("ζητιάνα" τη χαρακτήρισε η επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση) Αναστασία Τσιβίκα δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για ανάδειξή της σε σύμβολο της καταστολής του εργατικού κινήματος από το αστικό κράτος. Διαφορετικά ήταν τα πράγματα με την 21χρονη φοιτήτρια Σωτηρία Βασιλακοπούλου, μέλος της ΚΝΕ, που χτυπήθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο της βιομηχανίας ΕΤΜΑ ενώ μοίραζε προκηρύξεις στους εργάτες.

ΣΙΔΕΡΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ. 1976

Ο πρώτος νεκρός της "δημοκρατικής" καταστολής. Σιδέρης Ισιδωρόπουλος. Μία άγνωστη ιστορία. Πρωτομαγιά του 1976.

Ο 16χρονος μαθητής Σιδέρης Ισιδωρόπουλος Μέλος της αριστερής οργάνωσης Κ.Ο.Μαχητής, κόλλαγε αφίσες στην πλατεία Κοτζιά την παραμονή της Πρωτομαγιάς του 1976, όταν κατέφθασαν τα αστυνομικά όργανα για συλλήψεις. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς. Η κηδεία του μετατράπηκε σε μαχητική διαδήλωση με κεντρικό σύνθημα 'Κάτω η Νέα Τρομοκρατία'.

ΣΩΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Μέλος της ΚΝΕ, η φοιτήτρια του Παντείου μοίραζε το μεσημέρι της 28ης Ιουλίου 1980 έξω από το εργοστάσιο της ΕΤΜΑ στο Βοτανικό προκηρύξεις για την εργατική διαδήλωση της επομένης εναντίον της λιτότητας. Εξερχόμενο λεωφορείο της εταιρείας τη χτύπησε, πολτοποιώντας το κεφάλι της. Το ίδιο βράδυ η 3η βάρδια του εργοστασίου προχώρησε σε απεργία διαμαρτυρίας, ενώ τα ΜΑΤ αναλάμβαναν να 'καθαρίσουν' την περιοχή από τους συγκεντρωμένους πολίτες. Με ανακοίνωσή της, η κυβέρνηση Γ. Ράλλη εξέφρασε τη δυσφορία της για "τις προσπάθειες που καταβάλλονται να πολιτικοποιηθεί το αστυνομικό δελτίο". Εντελώς διαφορετική γνώμη είχαν φυσικά οι χιλιάδες κόσμου που συνόδευσαν την 21χρονη φοιτήτρια στην τελευταία της κατοικία με συνθήματα `Λεύτερος συνδικαλισμός' και `Όχι άλλο αίμα για την εργοδοσία'.

Ιακ. ΚΟΥΜΗΣ - Σταμ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
Όταν στις 16 Νοεμβρίου 1980 η ανυπάκουη μειοψηφία της ΕΦΕΕ επιχείρησε να σπάσει την κυβερνητική απαγόρευση για πορεία μέχρι την βορειοαμερικανικη πρεσβεία, τα ΜΑΤ μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας σε σφαγείο. Από τα γκλόμπς σκοτώθηκαν η 21χρονη εργάτρια Σταματίνα Κανελλοπούλου κι ο 26χρονος φοιτητής της Νομικής Ιάκωβος Κουμής. Η κυβέρνηση περιορίστηκε να εκφράσει την οργή της για τις "οργανωμένες ομάδες αναρχικών και εξτρεμιστικών στοιχείων" που "αμαύρωσαν τη μεγάλη λαϊκή επέτειο και προκάλεσαν βάναυσα τα δημοκρατικά και ειρηνικά αισθήματα του συνόλου του ελληνικού λαού", διευκρινίζοντας απλώς ότι "για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε ο θάνατος νεαρής εργάτριας διετάχθησαν διοικητικές ανακρίσεις". Εξίσου διακριτικός απέναντι στην αστυνομική βία υπήρξε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ενώ το σύνολο των ΜΜΕ έσπευσε να ρίξει την ευθύνη της σφαγής στους (μη κατονομαζόμενους) "2.000 προβοκάτορες".
Το μαζικό αιματοκύλισμα της πορείας για την 6η επέτειο του Πολυτεχνείου από τα ΜΑΤ πρόσφερε τη σαφέστερη ένδειξη της αλλαγής των καιρών. Απασχολημένοι με την καταμέτρηση των σπασμένων βιτρινών, ο Τύπος και τα περισσότερα κόμματα πέρασαν σχεδόν στο απυρόβλητο το γεγονός της δολοφονίας δυο νέων ανθρώπων

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΤΕΖΑΣ. Ο φόνος του 15χρονου μαθητή από τον αστυφύλακα Αθανάσιο Μελίστα με σφαίρα στο πίσω μέρος της κεφαλής κατά τη διάρκεια μικροεπεισοδίων στις παρυφές της πλατείας Εξαρχείων ήταν το αποκορύφωμα ενός χρόνου βίαιων `επιχειρήσεων αρετής'. Οι παραιτήσεις των προϊσταμένων του Υπουργείου Δημ. Τάξεως Τσούρα και Κουτσόγιωργα δεν έγιναν δεκτές, τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο Χημείο συλλαμβάνοντας 37 νέους και το κέντρο της Αθήνας έζησε άγριες ώρες - με χιλιάδες αγανακτισμένους διαδηλωτές, κατάληψη του ΕΜΠ και κοινό αγώνα "αγανακτισμένων πολιτών" της ΠΑΣΚΕ με φασιστικές ομάδες κατά της `αναρχίας'. Καταδικασμένος πρωτόδικα σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση (με ανασταλτικό χαρακτήρα), ο Μελίστας θα αθωωθεί στις 25/1/1990 από το Εφετείο.

Νίκος Τεμπονέρας

Ο 38χρονος μαθηματικός Νίκος Τεμπονέρας αποτελεί αναμφίβολα την εξαίρεση στη μακριά σειρά των ξεχασμένων νεκρών της μεταδικτατορικής περιόδου. Η εν ψυχρώ δολοφονία του από παρακρατική ομάδα στελεχών της ΟΝΝΕΔ στο κατειλημμένο σχολικό συγκρότημα Βούδ της Πάτρας τα μεσάνυχτα της 8ης Ιανουαρίου 1991 ( σφήνωσαν σιδερολοστό στο κρανίο του, ενώ ήταν ήδη χτυπημένος και πεσμένος στο έδαφος) δεν πέρασε αναπάντητη.

"ΚΑΠΑ ΜΑΡΟΥΣΗ". Η μαζικότερη σφαγή πολιτών από τις δυνάμεις καταστολής συνέβη στις 10 Ιανουαρίου 1991. Την επαύριον της δολοφονίας του καθηγητή Τεμπονέρα, μικροεπεισόδια στις παρυφές διαδήλωσης 100.000 ατόμων στην Αθήνα κατέληξαν σε πολύωρες συγκρούσεις χιλιάδων νέων με τα ΜΑΤ. Ένα από τα 4.000 δακρυγόνα που επισήμως ρίχτηκαν κατά των διαδηλωτών προκάλεσε πυρκαγιά στο βιβλιοχαρτοπωλείο Λίβα και στο κτίριο του 'Κ. Μαρούση'. Νεκροί από ασφυξία ανασύρθηκαν ο 32χρονος επιχειρηματίας Περικλής Ρεπάκης, ο 57χρονος δικηγόρος Μανόλης Κοντόπουλος, ο 59χρονος χρυσοχόος Ιωάννης Νεμετζίδης κι ένα - αγνώστων στοιχείων - νεαρό άτομο. Παρά την ύπαρξη πλήθους επώνυμων μαρτύρων (όχι μόνο διαδηλωτών) για τα αίτια της πυρκαγιάς, η υπηρεσιακή ΕΔΕ έκλεισε την υπόθεση κάνοντας λόγο για "εμπρησμό του κτιρίου από αναρχικούς"...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ. Ο ιδιόρρυθμος γιατρός δολοφονήθηκε στις 11 Ιουλίου 1978, κατά τη διάρκεια νυχτερινής εισβολής των νεοσύστατων τότε ΜΕΑ στο σπίτι του. Είχε προηγηθεί πολυήμερη καμπάνια της εφημερίδας 'Το Βήμα' για την εξουδετέρωσή του και τον τερματισμό της "ατμόσφαιρας ανυπαρξίας του κράτους" που δημιουργούσε η θορυβώδης παρουσία του στο Π. Φάληρο..

ΤΑΣΟΣ ΜΑΓΛΑΡΙΔΗΣ. Παλαίμαχος ΕΑΜίτης, συμμετείχε σε συγκέντρωση αντιστασιακών που στις 28 Οκτωβρίου 1980 επιχείρησαν να παρελάσουν στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Στη διασταύρωση των οδών Ελ. Βενιζέλου & Β. Γεωργίου δέχτηκαν επίθεση της αστυνομίας, με γκλόμπς και κλοτσιές. Χτυπημένος άσχημα στο κεφάλι, ο 76χρονος αγωνιστής μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ για να υποκύψει στις 30 Νοεμβρίου.

ΚΑΘΡΙΝ ΤΖΟΝ ΜΠΟΥΛ
Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΤΕΖΑΣ
Τον Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΝΔΑΝΟΛΕΩΝ
Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ. Στις 3 Σεπτεμβρίου 1986 ο 60χρονος εργάτης της ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ πραγματοποιούσε μαζί με 650 συναδέλφους του καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Υπ. Βιομηχανίας, ύστερα από άρνηση της υφυπουργού Β.Παπανδρέου να τους δεχτεί για το θέμα της μη καταβολής δεδουλευμένων τους. Αστυνομικοί τους απώθησαν βίαια με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του. Πέθανε από μετατραυματική επιπλοκή στο ΚΑΤ (12/9/86).

Τον Μάρτιο του 1990 στην Πρέβεζα ο αστυφύλακας Γρηγόρης Σπυράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 15χρονο μαθητή Δημήτρη Κίκερη. Το θύμα ήταν παγιδευμένο στην τουαλέτα «βιντεάδικου», που λίγο πριν είχε επιχειρήσει να διαρρήξει.
Τον Απρίλιο του 1993 ο αρχιφύλακας Ηλίας Σταματόπουλος σκότωσε εν ψυχρώ τον 25άχρονο σερβιτόρο Γιάννη Τζίτζη σε μπαρ.

Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.

Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.

Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.

Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.

Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.

Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα
.
Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.
Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο

Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο. Μ.Δ.
ΣΑΚΗΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ
Μάρτιο του 2003 γίνονται μεγαλειώδη από συμμετοχή και δυναμισμό αντιπολεμικά συλλαλητήρια, ενάντια στον πόλεμο του Ιράκ.
Συλλαλητήρια του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ και άλλων συνιστωσών του κινήματος .
Την 22α Μαρτίου η στάση της αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα προκλητική και τα ΜΑΤ ιδιαίτερα «νευρικά», (στο συλλαλητήριο της προηγούμενης εβδομάδας είχαν δεχθεί χιλιάδες αυγά από μαθητές μπροστά από την Αμερικανική Πρεσβεία και χιλιάδες «μούτζες» από τις πολύχρωμες βαμμένες παλάμες τους).
Σε αυτό το συλλαλητήριο η αστυνομία έπρεπε να ανακτήσει το χαμένο κύρος της.
Από την αρχή της πορείας η αστυνομία είχε κατέβει στο δρόμο σχηματίζοντας ένα ασφυκτικό «Π» στο πίσω μπλοκ της πορείας, βρίζοντας και σπρώχνοντας τους διαδηλωτές. Η πορεία (και με απόφαση του Ε.Κ.Φ.) σταμάτησε επανειλημμένως και αρνήθηκε να προχωρήσει, απαιτώντας να ανέβει η αστυνομία στο πεζοδρόμιο, αίτημα το οποίο δεν ικανοποιούνταν.

Περί τις 14:30 ενώ η πορεία είχε σταματήσει στην Τσιμισκή, στο ύψος της Καρόλου Ντηλ και αρνούνταν να προχωρήσει (μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα να φύγουν οι αστυνομικοί από το δρόμο), ΑΝΑΙΤΙΑ η αστυνομία επιτέθηκε, κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών, εκτοξεύοντας ρουκέτες ακόμα και πάνω στα σώματα των διαδηλωτών (για αυτή την αναίτια και αλόγιστη χρήση χημικών εκπρόσωποι πολλών φορέων της πόλης και πολλοί Πανεπιστημιακοί κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά).
Αμέσως μετά την προκλητική αυτή επίθεση, έχοντας σαφείς εντολές να πραγματοποιήσουν συλλήψεις, σήκωσαν κυριολεκτικά πάνω από τα κιγκλιδώματα δύο διαδηλωτές, τον Ζουρνατζή Σάκη μέλος του Ε.Κ.Φ. και τον Α.Γ. με μοναδικό κριτήριο τη μικρή σωματική τους διάπλαση που καθιστούσε εύκολη τη σύλληψή τους. Αφού τους έριξαν στο πεζοδρόμιο, του ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια τους φυγάδευσαν.
Η πορεία σταμάτησε στην Τσιμισκή και αρνήθηκε να προχωρήσει. Ο κόσμος έμεινε εκεί επί 3 ώρες. Εκπρόσωποι φορέων, δημοτικοί σύμβουλοι και δικηγόροι, αναζήτησαν τους διαδηλωτές, αλλά ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωνε ότι « ...;τους πήρε ένα πολύχρωμο περιπολικό και δεν γνωρίζουμε προς τα πού τους πήγε»!!
Ο Ζουρνατζής κατέθεσε μήνυση κατά των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό του. Πραγματοποιήθηκε έρευνα και παραπέμφθηκαν πέντε αστυνομικοί για σωματικές βλάβες που προκάλεσαν στο διαδηλωτή. Η ποινική δίωξη κατά των αστυνομικών ανεστάλη έως την τελεσίδικη έκβαση της υπόθεσης κατά των Σ. Ζουρνατζή και Α.Γ.
Και ως από μηχανής θεός σπεύδουν και συνδράμουν την αστυνομία οι εισαγγελικές αρχές! Ο εισαγγελέας ασκεί έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης στη δίκη των διαδηλωτών! Οι διαδηλωτές πρέπει να καταδικαστούν, για να απαλλαγούν στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί! Οι διαδηλωτές εάν καταδικαστούν στο εφετείο, θα αθωωθούν οι αστυνομικοί γιατί δικαίως θα έχουν ξυλοκοπήσει τους διαδηλωτές, οι οποίοι «στασίαζαν» και «αντιστέκονταν».


ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
(Υπόθεση ζαρντινιέρα)

Ο Αυγουστίνος Δημητρίου είναι Κύπριος πρώην φοιτητής που έπεσε θύμα αστυνομικής βίας στις 17 Νοέμβρη 2006 στη Θεσσαλονίκη, όταν ξυλοκοπήθηκε χωρίς λόγο από άντρες της αστυνομίας. Η υπόθεσή του απέκτησε αρκετή δημοσιότητα λόγω της απόδοσης του τραυματισμού του, μέσω ανακοίνωσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σε αυτοτραυματισμό λόγω πτώσης, ισχυρισμός που διαψεύσθηκε από βίντεο που κατέγραψε τον ξυλοδαρμό. Οκτώ αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεσή του κατηγορήθηκαν για τις πράξεις τους. Η περίπτωσή του αναφέρθηκε σε επίσημη έκθεση των ΗΠΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Η απόφαση του δικαστηρίου στις 16 Δεκέμβρη

ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
122 φωνες....

Μετα τον Αλεξη Γρηγοροπουλο
που στοχοποιηθηκε απ¨τα μαλάκιά σας
μια η απαντηση στους Εξουσιαστες!!!
.............................................................
Αναμορφωστε τους μπατσους σας!
γιατι την επομενη φορα
θα καψουμε τα Υποθηκοφυλακια σας!

Προβολές: 55

Σχόλιο από τον/την astrojoggi στις 10 Δεκέμβριος 2008 στις 0:14
στο Κατερινιω που το ζητησε...
Σχόλιο από τον/την Κατερίνα στις 10 Δεκέμβριος 2008 στις 0:37
έλα βρε αδερφέ...
κάθε του λέξη σφαίρα
που σημαδεύει την ψυχή ...


ευχαριστώ
Σχόλιο από τον/την Ειρήνη στις 10 Δεκέμβριος 2008 στις 1:23
Και η δική σου η φωνή πολύ δυνατή!!!!!!
Γεια σου Βασίλη!!!!
Σχόλιο από τον/την Nikolakakos Georgios (spartinos) στις 10 Δεκέμβριος 2008 στις 8:46
Αλλη μια φωνη διαμαρτυριας!!!
καλημερα Βασιλη
Σχόλιο από τον/την Γιάννης Πρεβενιός στις 10 Δεκέμβριος 2008 στις 11:33
Βασίλη σε ευχαριστούμε που μας θύμησες όλα αυτά
τα αποτρόπαια για να καταλάβουμε πόσο διαχρονική
είναι η απάθεια και η αναλγησία των κρατούντων!!!!!!!
Σχόλιο από τον/την fygas στις 10 Δεκέμβριος 2008 στις 11:44
Αναμορφωστε τους μπατσους σας!
γιατι την επομενη φορα
θα καψουμε τα Υποθηκοφυλακια σας!

μαζι σου
Σχόλιο από τον/την Βαγγέλης Βουτσίνος στις 10 Δεκέμβριος 2008 στις 13:34
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ..
Σχόλιο από τον/την ορφανιδης νικος στις 10 Δεκέμβριος 2008 στις 14:44
και εμεις περιμενουμε καποιον να μας απαλαξει απο τους κλευτες τους ψευτες μη τυχη και χασουμε την σταγονα που μας δινουν καταντια!!!!!!!!!!!!
Σχόλιο από τον/την Μαίρη στις 10 Δεκέμβριος 2008 στις 20:56
Να σκεφτεσαι μοναχα πως θα φτασουμε στην ακτη...
με Αγαπη
Σχόλιο από τον/την ermioni στις 10 Δεκέμβριος 2008 στις 21:26
Ποσο δικιο εχεις!!!
καλησπερα

Σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος του Ποιητική γωνιά για να προσθέσετε σχόλια!

Γίνετε μέλος του Ποιητική γωνιά

Στατιστικά ιστοσελίδας


Βίντεο

Σήμα

Γίνεται φόρτωση...

Φόρουμ

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ

Ξεκίνησε από τον/την Βαγγέλης Βουτσίνος 10 Φεβ. 0 Απαντήσεις

Η Ποίησή μου

Ξεκίνησε από τον/την Βαγγέλης Βουτσίνος 10 Φεβ. 0 Απαντήσεις

ἡ κατάρα τῆς Ἀθηνᾶς

Ξεκίνησε από τον/την Ἰάνης Λὸ Σκόκκο Ιουν 29, 2023. 0 Απαντήσεις

μαζὺ μὲ τὴν ἐπάνοδό μου, αὐτό

Ξεκίνησε από τον/την Ἰάνης Λὸ Σκόκκο. Τελευταία απάντηση από τον/την Ἰάνης Λὸ Σκόκκο Ιουν 19, 2023. 1 Απάντηση

© 2024   Created by Nikolakakos Georgios (spartinos).   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης

SEO Services